SEARCH
Pratite nas...

Zdrava duhovnost

Ova tema sadrži 5 odgovora, ima 2 glasa i poslednji put je ažurirana od strane  Centar za biljnu medicinu 1 godina, 4 meseci ranije.

Gledanje 1 članaka - 1 do 6 (od 6 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #151
  #206

  Dobrodošli!

  #264

  jedan
  Učesnik

  Pozdrav, sta je za vas zdrava duhovnost? Sta mislite o knjizi Budi Smiren Bices Zdrav koju vi prodajete?

  #265

  Pročitajte ovu knigu pa će vam biti jasno – https://tinkturedrsulca.com/wp-content/uploads/2014/06/16-tajna-srec487nog-c5beivota.pdf
  Knjiga „Budi smiren bićeš zdrav“ je dobro motivaciono štivo koje može da posluži i u izlečenju najtežih bolesti. Svakako preporučujemo.

  #319

  jedan
  Učesnik

  Pozdrav, vidim da je knjiga od Miroljuba Petrovica. Kakvo misljenje imate o njegovoj teologiji? Da li podrzavate ideju dipenzacionalizma? Da li i dalje smatrate da su danasnji fizicki Jevreji i dalje odabran narod i da uzivaju posebnu blagodat od Boga?

  Da li se slazete da je Isus Hrist zaista Boziji Sin koji je bio na zemlji kako bi pomirio covecanstvo sa Bogom?

  #321

  Praksa nam je pokazala da bez zdrave duhovnosti nema ni fizičkog zdravlja, te stoga uvek savetujemo ljudima da se pored promene loših životnih navika, okrenu i izvornim duhovnim principima koji su nam dati u Svetom Pismu.

  1. U više stvari se slažemo, ali ne u svemu. Po nama zdrava duhovnost je ona koja proizilazi iz primene učenja i saveta iz Svetog Pisma, pisanog na hebreskom jeziku i revidiranom grčkom prevodu od Mateja do Otkrivenja.
  2. Da
  3. U suštini Ne. Odabrani narod je jevrejski narod, a jevrejin nije onaj ko je po telu, nego onaj ko živi u Bogu. Svakako da današnji Izraelci imaju veću svetlost od mnogih drugih naroda, ali zbog toga imaju i veće odgovornosti i obaveze pred Bogom. Ali na osnovu proročanstava vidimo i da će Izraelski narod zbog toga u budućnosti biti u velikoj nevolji. Videćemo.
  4. Šta znači pomirio? Pravilno bismo trebali da ga zovemo Yeshua haMashiach. I on na više mesta u Svetom Pismu traži da ga zovemo upravo tako.

  Bilo kakvo učenje ukoliko nije utemeljeno iz dobrog prevoda Svetog Pisma ili na originalu tumačenje sa Hebrejskog ili revidiranog grčkog prevoda (na osnovu poznavanja Starog Zaveta) nije adekvatno i ima u sebi dosta paganskih izraza (Obnovljeni Zavet), kao i grešaka (prevodi Daničić-Karadžić, Novi Savremeni Prevod itd…)

Gledanje 1 članaka - 1 do 6 (od 6 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.