SEARCH
Pratite nas...

MOZAK – BILJNA FORMULA ZA POBOLJŠANJE PAMĆENJA I KONCENTRACIJE

Naslovna Forumi Lečenje bolesti i saveti za očuvanje zdravlja MOZAK – BILJNA FORMULA ZA POBOLJŠANJE PAMĆENJA I KONCENTRACIJE

Ova tema sadrži 1 odgovor, ima 2 glasa i poslednji put je ažurirana od strane  Centar za biljnu medicinu 11 meseci, 3 sedmice ranije.

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #330

  Dragan
  Učesnik

  Zeleo bih da vas pitam, da li bih smeo da koristim ovu tinkturu: MOZAK – BILJNA FORMULA ZA POBOLJŠANJE PAMĆENJA I KONCENTRACIJE?

  Postavljam pitanje iz razloga sto sam prosle godine imao subduralni hematom u glavi, koji sam dobio zbog prekomerne upotrebe Aspirina protect i Cardio pirina, koji su mi toliko razredili krv da sam dobio hematom u glavi, koji se nakon prestanka koristenja Aspirina protect i Cardio pirina sveo sa 22mm na 11mm za samo 6 dana, pa sam otpusten sa neohirurgije (nisam imao operaciju glave) na kucno lecenje i vremenom mi se hematom smanjio na ispod 3mm i sada je u totalnoj regresiji.

  Hvala unapred na odgovoru.

  Dragan

  #331

  Formula mozak sme da se koristi u vašem slučaju. Ginko biloba, proširuje krvne sudove i na taj način povećava volumen krvnih sudova, smanjujući eventualni visok krvni pritisak u mozgu. Te je stoga preporučljivo da koristite formulu MOZAK.

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.