SEARCH
Pratite nas...

LEČENJE BOLESTI – programi, saveti

Naslovna Forumi Lečenje bolesti i saveti za očuvanje zdravlja LEČENJE BOLESTI – programi, saveti

Ova tema sadrži 2 odgovora, ima 2 glasa i poslednji put je ažurirana od strane  Admin2 3 sedmice, 6 dana ranije.

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #231

  Admin2
  Glavni majstor
  #274

  ZIKONE
  Učesnik

  Poštovani,
  bolujem od ekstreno teškog oblika astme, 22 puta sam klinički liječen, dva puta sam prebolovao TBC, 10 puta sam imao dijagnostikovanu upalu pluća, fibrozne naslage i da ne nabrajam.
  Prije 35 godina sam imao prvi astmatični napad, a 5 godina kasnije mi je medicina dala dvije godine života (konzilijum od 9 naj boljih stručnjaka u BiH) i ljekari u Sremskoj Kamenici. Od tada sam se okrenuo alternativnom liječenju i sad sam čisti vegan, od prije nekih dva mjeseca. Puno se bolje osjećam ali u literaturi kuju nudi ovaj sajt jako šturo je opisano liječenje pa čak i u „Lečenje neizlečivih bolesti“, nekih dvije stranice. Dr. Schulz kaže da je to smiješno lako izliječiti. Bio bih presretan kad bih mogao dobiti malo više o svemu što treba da radim, terapijama, lijekovima, načinu prehrane da očistim ove naslge u plućima jer imam šlajma jako puno iako ne jedem mlijeko i mliječne proizvode niti bilo koju životinjsku hranu. Pijem sokove i trošim formule pluća, imuno1, imuno2, detoks, cirkulacija, super obrok, radim kupke toplo hladno. Radio sam čišćenje debelog crijeva petodnevni program, još nisam čistio jetru i uskoro ću.
  Nedavno sam saznao da sam naj teži pacijent u istoriji klinike Podhrastovi u Sarajevu. Kod ljekara nisam bio 10 godina i trošim neke medicinske lijekove u minimalnim količinama jer moram.
  Bio bih vam zahvalan na bilo kakvom savjetu ili uputi.

  Hašim Ziad Kadrić
  Sarajevo

  #278

  Admin2
  Glavni majstor

  Ziade oprostite što ste dugo čekali na odgovor. Javite nam se na mail da dobijete kompletan program za lečenje. U njemu imate dnevni, sedmični raspored uzimanj preparata, koliko vam je čega potrebno, cena, kao i sve tačke programa objašnjene podrobno. Javite se na mail tinkture@yahoo.com i vrlo brzo ćete dobiti odgovor. Još jednom oprostite zbog čekanja.

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.